Každý gastronom by se měl zajímat o to, kdo je jeho dodavatelem. Nejen kuchaři i sommeliéři by měli jít až ke zdroji, k famářům, vinařům, výrobcům a dodavatelům, aby viděli, kdo co a jak vyrábí a odkud co pochází.
Dodavatelé představují důležitý aspekt našeho konceptu a jejich výběr je dlouhodobý proces. Preferuji kvalitu před kvantitou a proto se tomuto segmentu věnuji sám osobně velmi intenzivně. Váš Eduard Kropáček
Voda z islandského ledovce s přírodním obsahem volného kyslíku a vysokým PH (8,8) má jedinečnou chuť a svou křišťálovou čistotou překonává vše, co bylo dosud dostupné.
V září roku 1990 založil Ladislav Francouz spolu se svou ženou Markétou firmu Ladislav Francouz - Řeznictví a uzenářství. Provozovna a prodejna byla zřízena u rodinného domu v Sobětuchách. Dne 16. 6. 1992 byl firmě vydán živnostenský list s předmětem podnikání řeznictví a uzenářství. Začínal zpracovávat 6 ks vepřového a ½ ks hovězího týdně. V roce 1992 přijal prvního zaměstnance. V roce 1997 zakoupil objekt bývalého hostince ve Skupicích. Rekonstrukcí této budovy vytvořil pracoviště pro kompletní zpracování masa a výrobu uzenin. Byla zřízena jatka, bourárna masa, výrobna uzenin, expedice masa a uzenin, úsek vařené výroby, kuchyň s jídelnou a prodejna. Porážka se zvýšila na 40 ks vepřového a 2 ks hovězího týdně. V novém komplexu začala výroba 3. 4. 1998. V souladu s novou legislativou opětovně zrekonstruovali jatka. Produkce porážky je v současné době 200 ks vepřového a 12 ks hovězího týdně, příležitostně porážíme ovce, jehňata a koně.Objem výroby činí 10 t týdně.
Všechny jejich výrobky jsou vyráběny ze surovin, které splňují hygienické a zdravotní normy Evropské unie a jsou vhodné pro bezlepkovou dietu. Jsou držiteli ISO 22000:2005, KS certifikátu – systém managementu bezpečnosti potravin. Dále firma získala celou řadu ocenění, např. diplomy, čestná uznání a certifikáty s právem užívat označení MLS Pardubického kraje v letech 2007, 2008 a 2009.
V roce 2010 se jí podařilo získat titul Regionální potravina Pardubického kraje.